Műszaki vizsga Szombathely

Műszaki vizsga Szombathely

Műszaki vizsga Szombathely

Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt Műszaki vizsgabázisunk várja Önt Szombathelyen! Személyautó, tehergépkocsi 3.5 tonna felett is (N1, N2, N3), busz, traktor, utánfutó, pótkocsi (O1, O2, O3), motorkerékpár előzetes átvizsgálása, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat.

Több mint 25 eltöltött évvel az autós szakmában, több tízezer műszaki vizsgával a hátunk mögött elmondhatjuk: van benne rutinunk. A mi tapasztalatunk jelenti  az Ön biztonságát, ezt ne hagyja ki! Gyors, korrekt és megbízható helyet keres? Nem kell tovább mennie! Műszaki vizsgáztasson nálunk! Várjuk a Rábaparti Kft.-nél Szombathelyen!

Műszaki vizsga Szombathely

9700 Szombathely, Csaba u. 17. (a Magyar benzinkút mellett)

Tel: +36 94 311 571

Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

E-mail: muszakivizsga@rabaparti-szerviz.hu

A Rábaparti Kft. további vizsgabázisa:

Műszaki vizsga Körmend

Rábaparti Kft. – Mindig van egy vizsgabázisunk a közelben! Vizsgáztasson a Rábaparti Kft. szombathelyi vagy körmendi vizsgabázisain és közlekedjen biztonságban!


Rólunk mondták

“Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

“Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

“Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

“Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

“Korrekt hely!” V.T.

Keresés az oldalon