Műszaki vizsga Szombathely

Műszaki vizsga Szombathely

Műszaki vizsga Szombathely

Közlekedési Hatóság által engedélyezett műszaki vizsgálóállomás vizsgabázisunk várja Önt Szombathelyen! Személyautó, tehergépkocsi 3.5 tonna felett is (N1, N2, N3), busz, traktor, utánfutó, pótkocsi (O1, O2, O3), motorkerékpár előzetes átvizsgálása, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat.

Több mint 25 eltöltött évvel az autós szakmában, több tízezer műszaki vizsgával a hátunk mögött elmondhatjuk: van benne rutinunk. A mi tapasztalatunk jelenti  az Ön biztonságát, ezt ne hagyja ki! Gyors, korrekt és megbízható helyet keres? Nem kell tovább mennie! Műszaki vizsgáztasson nálunk! Várjuk a Rábaparti Kft.-nél Szombathelyen!

Meddig tart egy műszaki vizsga Szombathelyen?

A Közlekedési hatóság által engedélyezett műszaki vizsgálóállomásként, vizsgabázisainkon jól felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező vizsgabiztosok várják Önt és autóját, hogy minél gördülékenyebben menjen az ügyintézés. Igyekszünk a várakozási időt minimálisra csökkenteni. A vizsga időtartama kb. 1 óra, amit a helyszínen meg is várhat.

Tachográf műhely Szombathely

Analóg és digitális tachográfok beszerelése, illesztése, hitelesítése (2 és 6 éves vizsgálat). VDO Kienzle, Veeder-Root típusok egyaránt. 1/C Smart tachográf (okostachográf) hamarosan!

Műszaki vizsga Szombathely

Közlekedési Hatóság által engedélyezett műszaki vizsgálóállomás

9700 Szombathely, Csaba u. 17. (a Magyar benzinkút mellett)

Tel: +36 94 311 571

Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

Műszaki vizsgáztatás: H-P 7:30-16:00

E-mail: muszakivizsga@rabaparti-szerviz.hu

A Rábaparti Kft. további vizsgabázisa:

Műszaki vizsga Körmend

Rábaparti Kft. – Mindig van egy vizsgabázisunk a közelben! Vizsgáztasson a Rábaparti Kft. szombathelyi vagy körmendi vizsgabázisain és közlekedjen biztonságban!


Rólunk mondták

“Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

“Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

“Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

“Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

“Korrekt hely!” V.T.