Műszaki vizsga Körmend

Műszaki vizsga Körmend

Műszaki vizsga Körmend

Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt Műszaki vizsgabázisunk várja Önt Körmenden! Személyautó, tehergépkocsi 3.5 tonna felett is (N1, N2, N3), busz, traktor, utánfutó, pótkocsi (O1, O2, O3), motorkerékpár előzetes átvizsgálása, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat.

Több mint 25 eltöltött évvel az autós szakmában, több tízezer műszaki vizsgával a hátunk mögött elmondhatjuk: van benne rutinunk. A mi tapasztalatunk jelenti  az Ön biztonságát, ezt ne hagyja ki! Gyors, korrekt és megbízható helyet keres? Nem kell tovább mennie! Műszaki vizsgáztasson nálunk! Várjuk a Rábaparti Kft.-nél Körmenden!

Műszaki vizsga Körmend

9900 Körmend, Bajcsy Zs. u. 5.

Tel: +36 94 410 222

Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

E-mail: muszakivizsga@rabaparti-szerviz.hu

A Rábaparti Kft. további vizsgabázisa:

Műszaki vizsga Szombathely

Rábaparti Kft. – Mindig van egy vizsgabázisunk a közelben! Vizsgáztasson a Rábaparti Kft. szombathelyi vagy körmendi vizsgabázisain és közlekedjen biztonságban!


Rólunk mondták

“Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

“Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

“Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

“Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

“Korrekt hely!” V.T.

Keresés az oldalon