Műszaki vizsga Önnek

Műszaki vizsga Szombathelyen

Műszaki vizsga és eredetiségvizsgálat Szombathelyen és Körmenden – Rábaparti Kft. műszaki vizsgabázis

A legrövidebb határidővel, akár azonnal

A Rábaparti Kft. körmendi és szombathelyi vizsgálóállomásain a következőket vállaljuk: személyautó, tehergépkocsi 3.5 tonna felett is (N1, N2, N3), busz, traktor, utánfutó, pótkocsi (O1, O2, O3), motorkerékpár előzetes átvizsgálása, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat, tachográf illesztés és hitelesítés. A Közlekedési hatóság által engedélyezett műszaki vizsgálóállomásként, vizsgabázisainkon jól felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező vizsgabiztosok várják Önt és autóját, hogy minél gördülékenyebben menjen az ügyintézés. Igyekszünk a várakozási időt minimálisra csökkenteni. A vizsga időtartama kb. 1 óra, amit a helyszínen meg is várhat.

Műszaki vizsga villám gyorsan: Rábaparti Kft. Szombathely, Körmend.

Közlekedési Hatóság által engedélyezett Műszaki vizsgálóállomás.

Ha Önnek is fontos a minőségi szolgáltatás és teljes körű ügyintézés, akkor válasszon bennünket! Több évtizedes tapasztalat a gépjármű vizsgáztatásban!

Vizsgáztasson szombathelyi vagy körmendi vizsgabázisunkon! … és, hogy miért?

Mert nálunk nem fog megbukni autója! Így nem kell feleslegesen kifizetnie a sikertelen vizsga díját. Műszaki vizsga előtt minden esetben (az ügyfél kérése alapján) körültekintően egy előzetes átvizsgálásnak vetjük alá az autót. Ha bármi rendellenességet tapasztalunk, azt igény szerint a helyszínen akár azonnal meg is javítjuk. Így garantáltan vizsgára és forgalomban való részvételre alkalmas állapotban kerül autója a vizsgasorra. Ez a biztonság jár Önnek és családjának!

Jó és üzembiztos autóval közlekedni nem kényszer, hanem alapvető követelmény.

Szombathelyi műszaki vizsga autóbusz

Autóbusz műszaki vizsgája Szombathelyen

Milyen papírok szükségesek a műszaki vizsgához?

  • gépjármű forgalmi engedély
  • igazolás kötelező biztosítás meglétéről
  • személyi igazolvány vagy jogosítvány
  • lakcímkártya
  • cégkivonat, ha céges tulajdonú az autó
  • meghatalmazás tulajdonostól, ha nem Ő hozza az autót
  • ha menetíróval rendelkezik a gépjármű, akkor a korábbi tachográf  papírok

A meghatalmazásokat innen letöltheti!

Miért is kell a műszaki vizsga?

A műszaki vizsga során ellenőrzésre kerülnek az autó egyedi azonosítói, úgymint rendszám, alvázszám. Ezeket a jármű forgalmi engedélyében szereplő adatokkal vetjük össze. Ezt követően teljes átvizsgálásra kerülnek a gépkocsi közlekedésbiztonságot befolyásoló részegységei, mint pl.: fékberendezés, lengéscsillapítók, futómű és a világító berendezés elemei. Vizsgáljuk  az autók aktív és passzív biztonsági berendezéseinek megfelelő működését is illetve a rendellenes működésre vagy működésképtelenségre utaló jeleket pl.: visszajelző lámpák a műszerfalon. Ilyenek a biztonsági öv, légzsák, ABS, stb. Átnézésre kerül a karosszéria állapota is.

A vizsgálat részét képezi a környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelés is, azaz füst vagy CO mérést végzünk a gépjárműveken.

A fentiekből kitűnik, hogy a műszaki vizsga egy komoly és felelősségteljesen végzendő folyamat. Eredményeképpen fény derülhet a gépkocsi rejtett meghibásodásaira, melyeknek kijavítása a biztonságos és környezettudatos közlekedés záloga.

Ha már lejárt a műszakim…

Lejárt forgalmi engedély esetén, a vizsgára fogadás napjára útvonalengedélyt biztosítunk, így nem kell útközben rettegnie egy esetleges ellenőrzéstől.

Hívjon bennünket további információért!

Műszaki vizsga ára 2019.

A műszaki vizsgáztatás hatósági áras szolgáltatás, azaz jogszabály rendelkezik a díj felől. Az ár két részből tevődik össze. Az egyik a Közlekedési Hatóság számára kerül megfizetésre, a másik rész tartalmazza a korábban említett előzetes átvizsgálás díját.

Személyautó műszaki vizsga ára nálunk: A konkrét árak kategóriánként eltérőek. Érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken!

Műszaki vizsgabázisaink

Szombathelyi Műszaki vizsgabázis

Körmendi Műszaki vizsgabázis


Rólunk mondták

“Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

“Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

“Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

“Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

“Korrekt hely!” V.T.