Műszaki vizsga Önnek

Műszaki vizsga Szombathelyen

Műszaki vizsga és eredetiségvizsgálat Szombathelyen és Körmenden – Rábaparti Kft. műszaki vizsgabázis

A legrövidebb határidővel, akár azonnal

A Rábaparti Kft. körmendi és szombathelyi vizsgálóállomásain a következőket vállaljuk: személyautó, tehergépkocsi 3.5 tonna felett is (N1, N2, N3), busz, traktor, utánfutó, pótkocsi (O1, O2, O3), motorkerékpár előzetes átvizsgálása, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat, tachográf illesztés és hitelesítés. A Közlekedési hatóság által engedélyezett műszaki vizsgálóállomásként, vizsgabázisainkon jól felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező vizsgabiztosok várják Önt és autóját, hogy minél gördülékenyebben menjen az ügyintézés. Igyekszünk a várakozási időt minimálisra csökkenteni. A vizsga időtartama kb. 1 óra, amit a helyszínen meg is várhat.

Műszaki vizsga villám gyorsan: Rábaparti Kft. Szombathely, Körmend.

Közlekedési Hatóság által engedélyezett Műszaki vizsgálóállomás.

Ha Önnek is fontos a minőségi szolgáltatás és teljes körű ügyintézés, akkor válasszon bennünket! Több évtizedes tapasztalat a gépjármű vizsgáztatásban!

Vizsgáztasson szombathelyi vagy körmendi vizsgabázisunkon! … és, hogy miért?

Mert nálunk nem fog megbukni autója! Így nem kell feleslegesen kifizetnie a sikertelen vizsga díját. Műszaki vizsga előtt minden esetben (az ügyfél kérése alapján) körültekintően egy előzetes átvizsgálásnak vetjük alá az autót. Ha bármi rendellenességet tapasztalunk, azt igény szerint a helyszínen akár azonnal meg is javítjuk. Így garantáltan vizsgára és forgalomban való részvételre alkalmas állapotban kerül autója a vizsgasorra. Ez a biztonság jár Önnek és családjának!

Jó és üzembiztos autóval közlekedni nem kényszer, hanem alapvető követelmény.

Szombathelyi műszaki vizsga autóbusz

Autóbusz műszaki vizsgája Szombathelyen

Milyen papírok szükségesek a műszaki vizsgához?

  • gépjármű forgalmi engedély
  • igazolás kötelező biztosítás meglétéről
  • személyi igazolvány vagy jogosítvány
  • lakcímkártya
  • cégkivonat, ha céges tulajdonú az autó
  • meghatalmazás tulajdonostól, ha nem Ő hozza az autót
  • ha menetíróval rendelkezik a gépjármű, akkor a korábbi tachográf  papírok

A meghatalmazásokat innen letöltheti!

Miért is kell a műszaki vizsga?

A műszaki vizsga során ellenőrzésre kerülnek az autó egyedi azonosítói, úgymint rendszám, alvázszám. Ezeket a jármű forgalmi engedélyében szereplő adatokkal vetjük össze. Ezt követően teljes átvizsgálásra kerülnek a gépkocsi közlekedésbiztonságot befolyásoló részegységei, mint pl.: fékberendezés, lengéscsillapítók, futómű és a világító berendezés elemei. Vizsgáljuk  az autók aktív és passzív biztonsági berendezéseinek megfelelő működését is illetve a rendellenes működésre vagy működésképtelenségre utaló jeleket pl.: visszajelző lámpák a műszerfalon. Ilyenek a biztonsági öv, légzsák, ABS, stb. Átnézésre kerül a karosszéria állapota is.

A vizsgálat részét képezi a környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelés is, azaz füst vagy CO mérést végzünk a gépjárműveken.

A fentiekből kitűnik, hogy a műszaki vizsga egy komoly és felelősségteljesen végzendő folyamat. Eredményeképpen fény derülhet a gépkocsi rejtett meghibásodásaira, melyeknek kijavítása a biztonságos és környezettudatos közlekedés záloga.

Ha már lejárt a műszakim…

Lejárt forgalmi engedély esetén, a vizsgára fogadás napjára útvonalengedélyt biztosítunk, így nem kell útközben rettegnie egy esetleges ellenőrzéstől.

Hívjon bennünket további információért!

Műszaki vizsga ára 2023-ban

A műszaki vizsgáztatás hatósági áras szolgáltatás, azaz jogszabály rendelkezik a díj felől. Az ár két részből tevődik össze. Az egyik a Közlekedési Hatóság számára kerül megfizetésre, a másik rész tartalmazza a korábban említett előzetes átvizsgálás díját.

Személyautó műszaki vizsga ára nálunk: A konkrét árak kategóriánként eltérőek. Érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken!

Műszaki vizsgabázisaink

Szombathelyi Műszaki vizsgabázis

Körmendi Műszaki vizsgabázis


Rólunk mondták

„Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

„Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

„Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

„Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

„Korrekt hely!” V.T.

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Tachográf illesztés

Lézeres futómű beállítás

Gumiszerelés, centírozás

Gyors szerviz

Önkiszolgáló autómosó

Üzemanyag kiskereskedelem: benzin / diesel / Lpg

 

Impresszum

Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft.

9900 Körmend, Bajcsy Zsilinszky u. 5.

+36 94 410 222

rabaparti@rabaparti-szerviz.hu

Adószám: 10588769-2-18