Category Archives: Magyar kúthálózat

Téli üzemanyag a Magyar benzinkúton

A Magyar benzinkutakra már megérkezett a téli üzemanyag

Bár most még őszies az időjárás, előbb – utóbb beköszönt a tél. A hideg idő közeledtével kiemelten fontossá válik a kifogástalan minőségű üzemanyag. Ez különösen a gázolajra érvényes, hiszen ez az, ami összetevői révén érzékenyebb a hidegre. A téli gázolaj ellenállóbb a hideggel szemben, kevesebb olyan anyagot (paraffin) tartalmaz ami hideg hatására kristályosodik, összesűrűsödik illetve olyan adalékkal van ellátva ami ezt megakadályozza. Ezáltal a téli üzemanyag még hideg időben is megőrzi folyékonyságát, nem tömődik el az üzemanyag szűrő és az üzemanyag ellátó rendszer elemei, így autója biztosan indul.

Téli üzemanyag

Téli üzemanyaggal bárhová

És végül íme néhány jó tanács amire érdemes odafigyelni a biztos indulásért, ha beköszönt egyszer az igazi tél:

  • ha rendkívül hideget jósolnak éjszakára, érdemes teletankolni az üzemanyag tartályt,
  • az akkumulátort rendszeres ellenőrizzük,
  • megfelelő motorolajat használjunk,
  • fontos a gázolajszűrő tisztítása, cseréje,
  • ha lehet engedjük le a kondenzvizet az üzemanyag ellátó rendszerből,
  • végezetül mindig megbízható forrásból, megbízható benzinkúton tankoljon.

Ne okozzon magának kellemetlenséget és felesleges kiadásokat! Tankoljon a Magyar benzinkutakon és maradjon mozgásban télen is!

 

 

 

 

 


Autómosó épül a Magyar benzinkutakon

Folyamatos fejlesztések: autómosó

Szombathely Csaba u.-i és jánosházi benzinkútjainkon önkiszolgáló, kézi autómosó épül. A legkorszerűbb technológiával felszerelt berendezések előreláthatólag 2018. novemberétől várják a kedves ügyfeleinket. Az autók külső tisztasága mellett a belsőre is figyelmet fordítunk, így nagy teljesítményű porszívók is telepítésre kerülnek.

Autómosó

Autómosó épül

Télen különösen nagy jelentősége van az autóink gyakori mosásának, a kiszórt só nem csak esztétikailag káros. A csapadékos idő beköszöntével pedig a sok szennyeződés nem nyújt szép látványt.

Legyen bármilyen az időjárás, mosni kell! Hamarosan már nálunk is megteheti! Új kézi autómosó Szombathelyen és Jánosházán! Magyar benzinkút!


Rólunk mondták

“Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

“Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

“Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

“Korrekt hely!” V.T.

Keresés az oldalon