Category Archives: Magyar kúthálózat

30 éves a Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft

Új autómosóval és szolgáltatási körének bővítésével idén, 2021-ben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a Rábaparti Kft.

A söptei u.-i körforgalomban lévő Magyar benzinkúton az ország egyik legkorszerűbb autómosó-komplexuma került átadásra. A Csaba u-i vizsgabázisunkon is bővítettük szolgáltatásainkat. A hatósági műszaki vizsgán túlmenően, vállalunk műszaki vizsgára való felkészítést, gumiszerelést, centírozást, futómű- beállítást a legkorszerűbb automata, infra-technológiával.

30 éves a Rábaparti Kft TOP100 Vas Megye
30 éves a Rábaparti Kft

Prémium üzemanyagok Szombathelyen

A Magyar Benzinkúthálózat újabb szombathelyi töltőállomásán is elérhetőek a prémium kategóriás üzemanyagok. Vállalkozásunk számára fontos a folytonos fejlesztés, a vevői igényeknek való folyamatos, magas szinvonalú megfelelés. Ezért egy újabb beruházás keretében a Söptei úti töltöállomásunkon új tartályokat helyeztünk le. Így két új, prémium üzemanyaggal tudjuk bővíteni a kínálatot. A Csaba u-i kutunk után mostantól már a Söptei úti Magyar Benzinkúton is tankolhat a legmagasabb szinvonalú prémium üzemanyagokból. Etanolmentes Extra 100 benzin és Extra Diesel gázolaj várja az autósokat a megjelölt kútoszlopoknál.

Prémium üzemanyag
Extra minőségű üzemanyag

A csúcsminőségű üzemanyagokat továbbra is a kútjainkon megszokott kedvező árszinten tudja megvásárolni.

Tankoljon nálunk! Minőséget kedvező áron!


Etanolmentes prémium benzin Sárváron

Etanolmentes, 100-as oktánszámú benzint kínálunk sárvári benzinkutunkon Extra100 néven. Az új üzemanyag megfizethető áron ( gyakorlatilag a 98-as benzinünk áráért tankolható) nyújt megoldást az E10 átállásban érintett autósoknak. Az Extra100 mindamellett, hogy valóban prémium minőségű, a jelenlegi legmagasabb oktánszámú üzemanyag a piacon, egyben etanolmentes is. Mint ismert 2020. január 1-től a 95-ös benzin kötelező bioetanoltartalma nőtt. Ezt E10 feliratokkal kell jelezni a benzinkutakon. Az Extra100 üzemanyagra ez az előírás nem vonatkozik. Annak bioetanoltartalma 0%! Mivel ilyen kategória jelenleg nincs ezért ezeket az üzemanyagokat E5 matricázással kell jelölni.

Etanolmentes prémium benzin
Etanolmentes prémium benzin

Új Extra100 üzemanyagunkat bomba áron kínáljuk ügyfeleinknek Sárváron a Magyar benzinkúton.

Tankoljon nálunk! Minőséget kedvező áron!


Téli üzemanyag a Magyar benzinkúton

A Magyar benzinkutakra már megérkezett a téli üzemanyag

Bár most még őszies az időjárás, előbb – utóbb beköszönt a tél. A hideg idő közeledtével kiemelten fontossá válik a kifogástalan minőségű üzemanyag. Ez különösen a gázolajra érvényes, hiszen ez az, ami összetevői révén érzékenyebb a hidegre. A téli gázolaj ellenállóbb a hideggel szemben, kevesebb olyan anyagot (paraffin) tartalmaz ami hideg hatására kristályosodik, összesűrűsödik illetve olyan adalékkal van ellátva ami ezt megakadályozza. Ezáltal a téli üzemanyag még hideg időben is megőrzi folyékonyságát, nem tömődik el az üzemanyag szűrő és az üzemanyag ellátó rendszer elemei, így autója biztosan indul.

Téli üzemanyag

Téli üzemanyaggal bárhová

És végül íme néhány jó tanács amire érdemes odafigyelni a biztos indulásért, ha beköszönt egyszer az igazi tél:

  • ha rendkívül hideget jósolnak éjszakára, érdemes teletankolni az üzemanyag tartályt,
  • az akkumulátort rendszeres ellenőrizzük,
  • megfelelő motorolajat használjunk,
  • fontos a gázolajszűrő tisztítása, cseréje,
  • ha lehet engedjük le a kondenzvizet az üzemanyag ellátó rendszerből,
  • végezetül mindig megbízható forrásból, megbízható benzinkúton tankoljon.

Ne okozzon magának kellemetlenséget és felesleges kiadásokat! Tankoljon a Magyar benzinkutakon és maradjon mozgásban télen is!

 

 

 

 

 


Fejlesztések a Magyar benzinkutakon

Folyamatos fejlesztések: autómosó

Szombathely Csaba u.-i és jánosházi benzinkútjainkon új önkiszolgáló, kézi autómosó épül a SZÉCHENYI 2020 ERFA támogatásával. A fejlesztések – legkorszerűbb technológiával felszerelt berendezések – előreláthatólag 2019. tavaszától várják a kedves ügyfeleinket. Az autók külső tisztasága mellett a belsőre is figyelmet fordítunk, így nagy teljesítményű porszívók is telepítésre kerülnek.

Fejlesztések - Autómosó

Autómosó épül

Télen különösen nagy jelentősége van az autóink gyakori mosásának, a kiszórt só nem csak esztétikailag káros. A csapadékos idő beköszöntével pedig a sok szennyeződés nem nyújt szép látványt.

Legyen bármilyen az időjárás, mosni kell! Hamarosan már nálunk is megteheti! Új kézi autómosó Szombathelyen és Jánosházán! Magyar benzinkút!


Rólunk mondták

„Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

„Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

„Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

„Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

„Korrekt hely!” V.T.

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Tachográf illesztés

Lézeres futómű beállítás

Gumiszerelés, centírozás

Gyors szerviz

Önkiszolgáló autómosó

Üzemanyag kiskereskedelem: benzin / diesel / Lpg

 

Impresszum

Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft.

9900 Körmend, Bajcsy Zsilinszky u. 5.

+36 94 410 222

rabaparti@rabaparti-szerviz.hu

Adószám: 10588769-2-18