Autómosó Szombathely

Önkiszolgáló autómosó

Megnyitottuk! Új szolgáltatással bővítettük kínálatunkat. Önkiszolgáló autómosó nyílt Szombathelyen a Magyar Benzinkúton a Csaba u. 17. sz. alatt.

Nyitva tartás: 0-24

Miért érdemes a Magyar benzinkúton autót mosni?

Mert korszerű, új telepítésű mosónkban valóban magas nyomáson történik a mosás. A rendelkezésre álló programok közül mindenki megtalálja a számára és autója állapotának legmegfelelőbb opciót. Tudjuk hogy egy autó tisztítása nem egyszerű, de a jelenlegi piac egyik legjobb mosójával ez is gyerekjáték lesz. A felhasznált kiváló minőségű vegyszerek hatékonyan távolítják el még a legmakacsabb szennyeződéseket is.

Tegyen egy próbát nálunk és többet nem akar máshol autót mosni!

Mosóprogram kínálat

A hét programos kínálat a legszélesebb igényeket is kielégíti. Autómosó, ahogy Ön szereti! Három mosó állás, két porszívó állás, hét program!

Hét programos autómosó a Magyar benzinkúton
Mosó programok a Magyar benzinkúton

Autómosónkban a következő mosási programokat kínáljuk:

  • rovaroldás, bogároldás: a rendkívül erőteljes bogároldó vegyszer szórópisztolyból porlasztva hatékonyan oldja fel és távolítja el a szélvédőre és a karosszériára száradt rovar maradványokat. Tapasztalja meg a rovaroldó program nyújtotta előnyöket!
  • aktívhabos előmosás: ebben a programban a hab elősegíti a gépjárművön lévő szennyeződések fellazítását, így a további mosó programok még hatékonyabban fejtik ki hatásukat. Ne hagyja ki!
  • nagynyomású mosószeres mosás meleg vízzel: a Jolly Joker. Ez az, ami mindent visz. A magas nyomású, mosószeres meleg víz eltávolít szinte minden szennyeződést az autójáról.
  • habkefe: bizonyos esetekben szükség lehet a habos mosószeres kefe lágy sörtéire a karosszéria pólusaiba mélyen lerakódott piszok eltávolításához. Semmi karc! Csak alapos tisztító hatás. Egy igazi kényeztetés autójának.
  • magasnyomású öblítés lágy vízzel;
  • viaszos kezelés: ezzel ápolva autóját, azon kevésbé marad meg a szennyeződés. Így tovább élvezheti a tiszta és csillogó fényezést. Ha egyszer kipróbálja legközelebb sem hagyja ki!
  • ozmózis öblítés, lágyított, sótalanított vízzel: a már lágyított vizet ozmózis szűrőn átvezetve megszabadítjuk minden olyan anyagtól ami száradás után foltot hagy a fényezésen. Így valóban foltmentesen ragyogó eredményt érhet el.
Kézi autómosó
Autómosó Szombathelyen. Magyar Benzinkút Csaba u. 17.

Új autómosó nyílt a Magyar Benzinkúton

A Magyar benzinkút hálózat új önkiszolgáló autómosó építésével továbbra is a vevői igények legmagasabb szintű kiszolgálására törekszik. Berendezéseink a legkorszerűbb technológiával a prémium minőséget képviselik a piacon. A szombathelyi mosó három beállásos létesítmény két fedett és nyitott állással, nagy teljesítményű porszívóval, pénzváltóval felszerelve várja kedves ügyfeleinket. Az elérhető szolgáltatások száma és magas színvonala valamint a rendkívül korszerű műszaki tartalom az, ami autómosóinkat kiemeli a jelenlegi kínálat sokaságából.

Mossa nálunk autóját és élvezze a korszerű technológia nyújtotta előnyöket: karcmentes ragyogás, tartósan tiszta autó!


Rólunk mondták

„Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

„Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

„Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

„Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

„Korrekt hely!” V.T.

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Tachográf illesztés

Lézeres futómű beállítás

Gumiszerelés, centírozás

Gyors szerviz

Önkiszolgáló autómosó

Üzemanyag kiskereskedelem: benzin / diesel / Lpg

 

Impresszum

Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft.

9900 Körmend, Bajcsy Zsilinszky u. 5.

+36 94 410 222

rabaparti@rabaparti-szerviz.hu

Adószám: 10588769-2-18