Autómosó Szombathely

Önkiszolgáló autómosó

Megnyitottuk! Új szolgáltatással bővítettük kínálatunkat. Önkiszolgáló autómosó nyílt Szombathelyen a Magyar Benzinkúton a Csaba u. 17. sz. alatt.

Nyitva tartás: 0-24

Miért érdemes a Magyar benzinkúton autót mosni?

Mert korszerű, új telepítésű mosónkban valóban magas nyomáson történik a mosás. A rendelkezésre álló programok közül mindenki megtalálja a számára és autója állapotának legmegfelelőbb opciót. Tudjuk hogy egy autó tisztítása nem egyszerű, de a jelenlegi piac egyik legjobb mosójával ez is gyerekjáték lesz. A felhasznált kiváló minőségű vegyszerek hatékonyan távolítják el még a legmakacsabb szennyeződéseket is.

Tegyen egy próbát nálunk és többet nem akar máshol autót mosni!

Mosóprogram kínálat

A hét programos kínálat a legszélesebb igényeket is kielégíti. Autómosó, ahogy Ön szereti! Három mosó állás, két porszívó állás, hét program!

Hét programos autómosó a Magyar benzinkúton
Mosó programok a Magyar benzinkúton

Autómosónkban a következő mosási programokat kínáljuk:

  • rovaroldás, bogároldás: a rendkívül erőteljes bogároldó vegyszer szórópisztolyból porlasztva hatékonyan oldja fel és távolítja el a szélvédőre és a karosszériára száradt rovar maradványokat. Tapasztalja meg a rovaroldó program nyújtotta előnyöket!
  • aktívhabos előmosás: ebben a programban a hab elősegíti a gépjárművön lévő szennyeződések fellazítását, így a további mosó programok még hatékonyabban fejtik ki hatásukat. Ne hagyja ki!
  • nagynyomású mosószeres mosás meleg vízzel: a Jolly Joker. Ez az, ami mindent visz. A magas nyomású, mosószeres meleg víz eltávolít szinte minden szennyeződést az autójáról.
  • habkefe: bizonyos esetekben szükség lehet a habos mosószeres kefe lágy sörtéire a karosszéria pólusaiba mélyen lerakódott piszok eltávolításához. Semmi karc! Csak alapos tisztító hatás. Egy igazi kényeztetés autójának.
  • magasnyomású öblítés lágy vízzel;
  • viaszos kezelés: ezzel ápolva autóját, azon kevésbé marad meg a szennyeződés. Így tovább élvezheti a tiszta és csillogó fényezést. Ha egyszer kipróbálja legközelebb sem hagyja ki!
  • ozmózis öblítés, lágyított, sótalanított vízzel: a már lágyított vizet ozmózis szűrőn átvezetve megszabadítjuk minden olyan anyagtól ami száradás után foltot hagy a fényezésen. Így valóban foltmentesen ragyogó eredményt érhet el.
Kézi autómosó
Autómosó Szombathelyen. Magyar Benzinkút Csaba u. 17.

Új autómosó nyílt a Magyar Benzinkúton

A Magyar benzinkút hálózat új önkiszolgáló autómosó építésével továbbra is a vevői igények legmagasabb szintű kiszolgálására törekszik. Berendezéseink a legkorszerűbb technológiával a prémium minőséget képviselik a piacon. A szombathelyi mosó három beállásos létesítmény két fedett és nyitott állással, nagy teljesítményű porszívóval, pénzváltóval felszerelve várja kedves ügyfeleinket. Az elérhető szolgáltatások száma és magas színvonala valamint a rendkívül korszerű műszaki tartalom az, ami autómosóinkat kiemeli a jelenlegi kínálat sokaságából.

Mossa nálunk autóját és élvezze a korszerű technológia nyújtotta előnyöket: karcmentes ragyogás, tartósan tiszta autó!


Rólunk mondták

“Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

“Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

“Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

“Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

“Korrekt hely!” V.T.