Magyar benzinkút – Magyar kúthálózat

Szombathelyi Magyar benzinkút

Magyar benzinkút hálózat – egy jó válasz a „hol tankoljak?” kérdésre

Ön is felteszi a kérdést hetente akár többször is: hol tankoljak? Melyik benzinkút nyújt minőségi kiszolgálást és minőségi üzemanyagot alap áron? Melyik töltőállomást válasszam? Tegyen bennünket próbára és garantáltan nem fog csalódni sem az árakban, sem a minőségben! Sőt nálunk a mennyiség is rendben van! Tankoljon nálunk! Keresse meg az Önhöz legközelebbi kutunkat a Magyar benzinkút hálózat üzemanyagkút keresőjében!

Tankoljon akár Szombathelyen, Körmenden, Sárváron vagy Jánosházán, jellemzően a környék legalacsonyabb benzin árát és diesel árát kínáljuk, csúcsminőségű optimálisan adalékolt üzemanyagokat forgalmazunk, mindezt barátságos környezetben. Több töltőállomásunkon  éjjel-nappali automata benzinkút és Lpg kutak is üzemelnek. Kútjaink nagy forgalmú, könnyen megközelíthető helyeken vannak, hogy biztonságban tankolhasson minden napszakban akár éjjel akár nappal.

Magyar kúthálózat benzinkút kereső:

Jánosházi benzinkút Körmendi benzinkút Sárvári benzinkút

Szombathelyi benzinkút Söptei u. Szombathelyi benzinkút Csaba u.

Alap szolgáltatások és termékek, amelyek minden kutunkon elérhetőek vásárlóink számára:

 • üzemanyag: benzin, gázolaj / diesel
 • Adblue tankolás
 • shop termékek, hűtött üdítők, kávé
 • motorolaj: Eneos (No.1 Oil in Japan), Shell, Favorit és további kenőanyagok, adalékok
 • bankkártyás fizetés (Mastercard, Maestro, Visa)
 • kompresszor
 • magyar autópálya matrica: 10 napos-, megye-, és éves autópálya matrica
 • telefonfeltöltés
 • tankolás üzemanyagkártyával szerződött partnereink részére
 • Jánosházi Magyar benzinkút
  Jánosháza benzinkút
 • Szombathely Magyar benzinkút
  Szombathelyi Magyar benzinkút
 • Sárvári Magyar benzinkút
  Magyar benzinkút Sárváron
 • Magyar benzinkút Szombathely
  Szombathelyi Magyar benzinkút
 • Magyar benzinkút Szombathely
  Szombathelyi magyar benzinkút
 • Szombathelyi Magyar benzinkút
  Szombathelyi magyar benzinkút
 • Körmendi Magyar benzinkút
  Magyar benzinkút Körmenden

Minőségi üzemanyagot kínálunk kedvező áron

Itt nem lehet kérdés az alacsony benzinár és a kiváló minőség. E mellé barátságos korrekt kiszolgálást nyújtunk shopjainkban. Több mint 25 év tapasztalatával elmondhatjuk: számunkra az elégedett vásárló a legfontosabb! Ennek megfelelően folyamatosan magas színvonalon igyekszünk kiszolgálni vevőink igényeit legyen szó akár az üzemanyagról, akár shop kínálatról. Ezeken felül az árak és nyitva tartás tekintetében is igyekszünk vásárlóink kedvében járni.

Kedvező ár

Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és a tartósan és kedvezően alacsony árakra. Nálunk biztos lehet benne, hogy annyit fizet amennyit kap. Az üzemanyagárváltozás mindennapos dolog. Mi azon dolgozunk, hogy Ön mindig a környék legjobb árain tankolhasson nálunk, a Magyar Kúthálózat üzemanyagkútjain.

Bizalom és minőség

Tudjuk, hogy a tankolás bizalmi ügy. Azt is tudjuk, hogy az alacsony benzinár önmagában nem minden! Ügyfeleink elégedettsége érdekében kizárólag garantált minőségű üzemanyagokat forgalmazunk, melyet Magyarország piacvezető üzemanyag beszállítójától vásárolunk. A nálunk vásárolt üzemanyagok minden olyan adalékot tartalmaznak, melyektől autója olcsón, környezetbarát módon üzemel és a teljesítménye is maximális lesz. Így biztonságban és gazdaságosan autózhat télen, nyáron.

Fejlesztések, hogy Önnek mindig a legjobbat adhassuk

A benzinkutak építése komplikált dolog. Kútjaink új telepítésűek, korszerű technológiával felszereltek. Új nagy méretű korszerű tartály és kútoszlop került beépítésre minden kutunkon. Ezeket folyamatosan tovább fejlesztjük és karban tartjuk. Külön helyet biztosítunk a nagyméretű tehergépjárművek számára, így azok nem akadályozzák a személyautók tankolását és fordítva. Szombathelyi kútjainkon ezen felül a tehergépjárművek egy beállásból mindkét oldalt tankolhatják szatelit kutakon. Ugyancsak teherautós szekcióban kaptak helyet az Adblue tartályok is. Szerződött partnereink számára üzemanyagkártyás tankolási lehetőséget biztosítunk.

Szombathelyen a Csaba u.-i benzinkutunkon megnyitottuk 3 beállásos önkiszolgáló autómosónkat.

Megnyitottuk új önkiszolgáló kézi autómosónkat Jánosházán.

Sárvári benzinkutunkon etanolmentes, 100-as oktánszámú prémium üzemanyagot kínálunk a 98-as áráért.

Eredmény

Folyamatosan bővülő, elégedett ügyfélkörünk és törzsvásárlóink növekvő száma mutatja a Magyar Kúthálózat jó hírnevét és megbízhatóságát. Tartozzon Ön is az elégedett vásárlóink táborához! Tankoljon nálunk!

És amit ezentúl elfelejthet minden üzemanyagárváltozás előtt: Hol tankoljakMár tudja a választ! Magyar benzinkút Szombathely, Sárvár, Körmend, Jánosháza! Mert mindig van egy Magyar benzinkút a közelben!

Tankoljon a Magyar Kúthálózatnál és autózzon gazdaságosan, kímélje a pénztárcáját úgy, hogy a minőség miatt sem kell aggódnia!


Rólunk mondták

„Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

„Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

„Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

„Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

„Korrekt hely!” V.T.

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Tachográf illesztés

Lézeres futómű beállítás

Gumiszerelés, centírozás

Gyors szerviz

Önkiszolgáló autómosó

Üzemanyag kiskereskedelem: benzin / diesel / Lpg

 

Impresszum

Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft.

9900 Körmend, Bajcsy Zsilinszky u. 5.

+36 94 410 222

rabaparti@rabaparti-szerviz.hu

Adószám: 10588769-2-18