Fejlesztések a Magyar benzinkutakon

Fejlesztések a Magyar benzinkutakon

Folyamatos fejlesztések: autómosó

Szombathely Csaba u.-i és jánosházi benzinkútjainkon új önkiszolgáló, kézi autómosó épül a SZÉCHENYI 2020 ERFA támogatásával. A fejlesztések – legkorszerűbb technológiával felszerelt berendezések – előreláthatólag 2019. tavaszától várják a kedves ügyfeleinket. Az autók külső tisztasága mellett a belsőre is figyelmet fordítunk, így nagy teljesítményű porszívók is telepítésre kerülnek.

Fejlesztések - Autómosó

Autómosó épül

Télen különösen nagy jelentősége van az autóink gyakori mosásának, a kiszórt só nem csak esztétikailag káros. A csapadékos idő beköszöntével pedig a sok szennyeződés nem nyújt szép látványt.

Legyen bármilyen az időjárás, mosni kell! Hamarosan már nálunk is megteheti! Új kézi autómosó Szombathelyen és Jánosházán! Magyar benzinkút!


Rólunk mondták

„Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

„Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

„Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

„Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

„Korrekt hely!” V.T.

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Tachográf illesztés

Lézeres futómű beállítás

Gumiszerelés, centírozás

Gyors szerviz

Önkiszolgáló autómosó

Üzemanyag kiskereskedelem: benzin / diesel / Lpg

 

Impresszum

Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft.

9900 Körmend, Bajcsy Zsilinszky u. 5.

+36 94 410 222

rabaparti@rabaparti-szerviz.hu

Adószám: 10588769-2-18