Gumiszerelés és centírozás Szombathely

Gumiszerelés és centírozás

Köszöntünk a Rábaparti Kft. – Gumiszerelés és centírozás Szombathely weboldalán!

Gumiszerelés – Mi az és mikor?

Ha magas minőségben van szükséged gumiszerelésre és precíz kerékkiegyensúlyozásra, akkor jó helyen jársz! Cégünk, a Rábaparti Kft., elkötelezett a kiváló minőségű szolgáltatások és az elégedett ügyfelek iránt. Korszerű gépeinknek hála a gumiszerelés gyorsan és kíméletesen, a centírozás pontosan készül.

Kerékcsere
Gumiszervíz Szombathely

Tapasztalt szakembereink gondoskodnak róla, hogy az autódon lévő gumiabroncsokat szakszerűen szereljük fel. Télen télit, nyáron nyárit. Tudod? Ha a környezeti hőmérséklet már nappal is becsúszik +7°C alá akkor a gumidnak már tél van. Ugyanez igaz tavasszal csak fordítva. +7°C felett használj nyári abroncsokat! Ne csak az olajat, a gumiabroncsaidat is cseréltesd nálunk! Szereltesd a gumidat a szombathelyi Vizsgabázisunkon a Rábaparti Kft. gumiszervízében! Találkozzunk évente kétszer és rajtunk nem múlik a biztonságod!

Gumiszervíz szolgáltatásaink Körmend mellett már Szombathelyen is elérhetőek

  • kerékkiegensúlyozás / centírozás,
  • gumiabroncs defekt javítás,
  • gumiszerelés kerékre fel / le.

Kerékkiegyensúlyozás, azaz centírozás

Menetközben, a normál használat során gumiabroncsaink kopnak. Ennek hatására megváltozik a kerekek tömegközéppontja. Ilyenkor különböző sebességeknél rázkódás érzékelhető. Ebből kifolyólag csökken a komfort érzet, nagyobb terhelés kapnak a futómű alkatrészek, csapágyak.

A modern centírozó berendezéseink és szakértő kollégáink garantálják a pontos centírozást, így elkerülheted a kopási egyenlőtlenségeket és az egyoldalú gumiabroncs-károsodást. Ezáltal gumiabroncsaid élete meghosszabodik, javul az autód stabilitása. Magasabb sebességnél is stabilan, rázkódásmentesen tudsz közlekedni. Keresd gumiszervízünket a Csaba u.-i vizsgabázison, Szombathelyen!

Mikor kell centíroztatni?

A kerékkiegyensúlyozást javasolt minden gumicsere alkalmával illetve 15.000 km-enként elvégeztetni. Ezen felül a ha úgy érzed, hogy remeg, ráz, zajos feltétlenül nézesd meg! Ezt már megtehed a szombathelyi Vizsgabázisunkon is.

Bízd ránk gumiszerelési és centírozási igényeidet, és biztos lehetsz benne, hogy járműved a legjobb kezekben van. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. A biztonságuk és kényelmük a legfontosabb szempont.

Gumijavítás

Lassú defekt? Szöges gumi? Gyakran kell pumpánod? Látod, hogy valami szög vagy csavar áll ki a futófelületből? Megtaláljuk a hibát és gyorsan megjavítjuk a gumiabroncsodat!

Várunk szeretettel a Rábaparti Kft gumis műhelyében Szombathelyen a Csaba u.-i Vizsgabázison!

Ha kérdésed van vagy szeretnél időpontot egyeztetni, ne habozz, lépj kapcsolatba velünk!

Rábaparti Kft. – A biztonságos közlekedésért, már több mint 30 éve!

Gumiszerelés és centírozás Szombathely

Gumiszervíz Szombathelyen:

9700 Szombathely, Csaba u. 17. a műszaki vizsgabázison

Tel: +36 94 311 571

Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

E-mail: futomubeallitas@rabaparti-szerviz.hu


Rólunk mondták

„Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

„Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

„Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

„Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

„Korrekt hely!” V.T.

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Tachográf illesztés

Lézeres futómű beállítás

Gumiszerelés, centírozás

Gyors szerviz

Önkiszolgáló autómosó

Üzemanyag kiskereskedelem: benzin / diesel / Lpg

 

Impresszum

Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft.

9900 Körmend, Bajcsy Zsilinszky u. 5.

+36 94 410 222

rabaparti@rabaparti-szerviz.hu

Adószám: 10588769-2-18