Futómű beállítás Szombathely

Futómű beállítás -Kell ez nekem?

Tudta Ön mennyit spórolhat egy jól beállított futóművel?

A gépkocsik futóművének beállítása nagy mértékben befolyásolja az autó vezethetőségét, egyenesfutását és stabilitását. Egy rosszul beállított futóművű jármű nem akar egyenesen menni, állandóan “vezetni” kell. Húz az egyik vagy másik irányba. Mindemellett fogyasztás növekedés és nagy mértékű vagy egyenetlen gumikopás is jelentkezik mivel megnövekszik a gumiabroncsok igénybevétele, így a gumik rövid időn belül használhatatlanná válhatnak. Egy szett gumiabroncs ára még az olcsóbb kategóriában sem kis pénz, aminek töredéke csupán a futómű beállítás díja. Körmenden és Szombathelyen lévő autószervizünkben nem csak személyautók, hanem tehergépkocsik és autóbuszok futóművét is be tudjuk állítani a legkorszerűbb technológiával, nagy gyakorlattal, sok éves tapasztalattal. Ellenőriztesse Ön is a járműve futóművét és spórolja meg az idő előtti gumicserét! Rábaparti Kft.: a legkorszerűbb futómű beállítás Szombathely és környékén.

Futóműállítás Rábaparti Kft. Szombathely

Futómű beállítás Szombathely – Rábaparti Kft. Csaba u. 17.

Mikor érdemes ellenőriztetni a futómű beállítást?

Azokban az esetekben feltétlenül indokolt a futómű beállítás, amikor a fent leírt jelenségeket tapasztalja, vagy miután a felfüggesztésben vagy kormányműben lévő alkatrészek lettek cserélve pl. gömbfej, lengőkar. Továbbá ha járdaszegélynek ütközött, padkázott, vagy nagyobb kátyúba hajtott akkor is deformálódhatnak a felfüggesztés, kormányzás elemei. Ha azt tapasztalja, hogy a kormánykerék nem tér vissza középállásba kanyarodás után, az is problémára utal. Ezekben az esetekben is erősen ajánlott a futómű állítás elvégzése.

Várjuk Szombathelyen futómű szervizre, műhelyünkben! Személyautókra és teherautókra egyaránt a legkorszerűbb lézeres, számítógépes technológiával rendelkezünk. A számítógépes futómű mérés során a legkisebb eltérés is kimutatható. Hívjon és egyeztessen időpontot kollégánkkal! Legyen Önnek is hibátlan a futóműve!

Futómű beállítás Szombathely

Futóműbeállítás Szombathelyen:

9700 Szombathely, Csaba u. 17. a műszaki vizsgabázison

Tel: +36 94 311 571

Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

E-mail: futomubeallitas@rabaparti-szerviz.hu


Rólunk mondták

“Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

“Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

“Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

“Korrekt hely!” V.T.

Keresés az oldalon