Futómű beállítás Szombathely

Futómű beállítás – Kell ez nekem?

Tudta Ön mennyit spórolhat egy jól beállított futóművel?

A gépkocsikon való megfelelő futómű beállítás nagy mértékben befolyásolja az autó vezethetőségét, egyenesfutását és stabilitását. Egy rosszul beállított futóművű jármű nem akar egyenesen menni, állandóan „vezetni” kell. Húz az egyik vagy másik irányba. Mindemellett fogyasztás növekedés és nagy mértékű vagy egyenetlen gumikopás is jelentkezik mivel megnövekszik a gumiabroncsok igénybevétele, így a gumik rövid időn belül használhatatlanná válhatnak. Egy szett gumiabroncs ára még az olcsóbb kategóriában sem kis pénz, aminek töredéke csupán a futómű beállítás díja. Körmenden és Szombathelyen lévő autószervizünkben nem csak személyautók, hanem tehergépkocsik és autóbuszok futóművét is be tudjuk állítani a legkorszerűbb technológiával, nagy gyakorlattal, sok éves tapasztalattal. Ellenőriztesse Ön is a járműve futóművét és spórolja meg az idő előtti gumicserét! Rábaparti Kft.: az egyik legkorszerűbb futómű beállítás Szombathely és környékén. Hívjon bennünket időpontért!

Futóműállítás Rábaparti Kft. Szombathely

Futómű beállítás Szombathely – Rábaparti Kft. Csaba u. 17.

Mikor érdemes ellenőriztetni a futómű beállítást?

Azokban az esetekben feltétlenül indokolt a futómű beállítás, amikor a fent leírt jelenségeket tapasztalja, vagy miután a felfüggesztésben vagy kormányműben lévő alkatrészek lettek cserélve pl. gömbfej, lengőkar. Továbbá ha járdaszegélynek ütközött, padkázott, vagy nagyobb kátyúba hajtott akkor is deformálódhatnak a felfüggesztés, kormányzás elemei. Ha azt tapasztalja, hogy a kormánykerék nem tér vissza középállásba kanyarodás után, az is problémára utal. Ezekben az esetekben is erősen ajánlott a futómű állítás elvégzése. Ezeken felül ajánlott új nyári gumi vagy téli gumi vásárlásakor is a futómű beállítás, ellenőrzés. Ne feledje: ha futómű beállítás Szombathely, akkor Rábaparti Kft. vizsgabázis!

Várjuk Szombathelyen futómű szervizre, műhelyünkben! Személyautókra és teherautókra egyaránt a legkorszerűbb lézeres, számítógépes technológiával rendelkezünk. A számítógépes futómű mérés során a legkisebb eltérés is kimutatható. Hívjon bennünket és egyeztessen időpontot kollégánkkal! Legyen Önnek is hibátlan a futóműve!

Futómű állítás Szombathely

Futóműbeállítás Szombathelyen:

9700 Szombathely, Csaba u. 17. a műszaki vizsgabázison

Tel: +36 94 311 571

Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

E-mail: futomubeallitas@rabaparti-szerviz.hu


Rólunk mondták

„Imádok itt tankolni.. jó minőségű a benzin és gyors kiszolgálás és barátságos alkalmazottak vannak!! Kitűnő hely a tankolásra… ja és olcsó az üzemanyag!!!” G.K.

„Rendes, tiszta hely. Udvarias a személyzet, szívesen ad tanácsot az üzemanyag és az adalék anyagokkal kapcsolatban. Nyugodt hely, ajánlom az autósoknak” H.I.

„Jó minőségű üzemanyag.” K.J.

„Barátságos kiszolgálás versenyképes árak.” M.Z.

„Korrekt hely!” V.T.

Szolgáltatásaink

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Tachográf illesztés

Lézeres futómű beállítás

Gumiszerelés, centírozás

Gyors szerviz

Önkiszolgáló autómosó

Üzemanyag kiskereskedelem: benzin / diesel / Lpg

 

Impresszum

Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft.

9900 Körmend, Bajcsy Zsilinszky u. 5.

+36 94 410 222

rabaparti@rabaparti-szerviz.hu

Adószám: 10588769-2-18